Clumsy Ninja

Clumsy Ninja

Votes, 4.2/5
Uploaded by: Versi Terbaru: Update Date:
NaturalMotionGames Ltd. 1.33.2 11/10/2021
Memperkenalkan Clumsy Ninja, ninja yang paling malang yang muncul pada skrin sentuh!

Latih, campak, geletek dan ikat beliau dengan belon. Semua yang anda lakukan akan menjadikan Clumsy Ninja lebih bermahiran dan membantunya mencari kawannya bernama Kira yang telah hilang.

Clumsy Ninja ialah watak interaktif generasi baharu. Beliau boleh mengesan, merasa, bergerak dan bertindak balas secara unik setiap masa. Bersedialah untuk teruja... oh, dan tolong jaga beliau dengan sebaik-baiknya.

BERSEDIA
Latih ninja anda untuk mempelajari helah-helah baharu dan Aksi Ninja yang hebat. Jadikan sensei kagum dan dapatkan Tali Pinggang Ninja baharu semasa anda mencari Kira atau bersuka ria dengan lebih daripada 70 item interaktif yang unik termasuklah trampolin, karung tinju, pistol bola, seekor ayam dan... seekor tupai!

WAKTU KEMBARA
Anda dan ninja anda akan mengembara ke tempat baharu, bermain permainan baharu, bertemu dengan watak baharu, menyelesaikan misi dan membuka item-item baharu untuk dimainkan. Berapa banyak yang akan anda temui?

PENYESUAIAN
Sesuaikan pakaian, tali pinggang dan pengikat kepala Clumsy Ninja untuk dipadankan dengan gaya anda. Ambil gambar lagak ngeri ninja anda yang mengagumkan. Sentiasa berwaspada: banyak kejutan yang menunggu anda!

DETIK-DETIK ABADI
Clumsy Ninja ialah rakan alam maya anda yang hidup, berfikir dan bertindak dengan kebijaksanaan sebenar - dan sangat cemerkap! Anda akan mengalami detik-detik istimewa dengan ninja anda dan kawan-kawannya setiap kali anda bermain!

PERTAMA DALAM PERANTI SKRIN SENTUH!
Clumsy Ninja ialah permainan pertama dalam peranti skrin sentuh yang menggunakan teknologi simulasi EUPHORIA - menghasilkan watak yang paling realistik yang anda pernah lihat.

Memerlukan Android 2.3 (Biskut Halia) dan ke atas.

AMBIL PERHATIAN! Clumsy Ninja boleh dimainkan secara percuma tetapi ia mengandungi item yang boleh dibeli dengan wang sebenar.
Untuk menghalang pembelian tanpa kebenaran, pilih “Tetapkan atau Tukar PIN” dari menu tetapan Google Play, buat PIN, kemudian dayakan pilihan “Gunakan PIN untuk Pembelian”. Anda kemudiannya diperlukan untuk memasukkan PIN anda sebelum setiap transaksi. Sila ambil perhatian bahawa pilihan ini hanya tersedia pada Android OS 3.x dan ke atas.

Clumsy Ninja diterbitkan oleh NaturalMotion Games Ltd
Lebih Lanjut

What's new

Bug fixes and software upgrades

Kategori:

Game adventure

Get it on:

Clumsy Ninja on Google Play

Size:

Tanggal Publikasi:

Clumsy Ninja Install APK